Odgovornost do ljudi, narave in skupnosti.

Združujemo energijo mlade, znanje srednje in izkušnje starejše generacije.

Novice

Srečanje občinskih svetnikov na Glavnem trgu

LDP Kamnik vabilo svetnikom Glavni trg 2016Naša želja, da se ob koncu leta 2016 srečamo članice in člani občinskega sveta z županom na Glavnem trgu je uspela. Dobili smo se tako koalicijski kot opozicijski svetniki, se pogovorili, družili in zaželeli vse dobro v letu 2017. S tem smo naredili še en korak več k sodelovanju, saj je potrebno kljub nekaterim razlikam v pogledih na izzive, ki nas čakajo, vseskozi iskati pot, ki bo pripeljala do najboljših rešitev za prihodnost naše skupnosti. Samo prihodnost pa je tisto, kar nas mora zanimati je rekel naš Dušan Papež.

Na povabilo se je, poleg naših štirih svetnikov Dušana Papeža, Žakline Zdravković, Edisa Rujovića in Braneta Golubovića ter Gregorja Mlakarja, ki je član odbora za kmetijstvo, odzvalo sedem občinskih svetnic in svetnikov od 29, ki v občinskem svetu zastopajo Listo Dušana Papeža, Listo Marjana Šarca, DeSUS in SDS. Odzval pa se je tudi Župan Marjan Šarec in če bi nas bilo 15, bi lahko župan sklical sejo občinskega sveta. No pa naslednje leto.

Srečno!

LDP Kamnik vabilo svetnikom Glavni trg2016LDP Kamnik vabilo svetnikom Glavni trg2016LDP Kamnik vabilo svetnikom na Glavni trg

LDP Kamnik vabilo svetnikom Glavni trg2016

Copyright © Lista Dušana Papeža 2016. Vse pravice pridržane.