Odgovornost do ljudi, narave in skupnosti.

Združujemo energijo mlade, znanje srednje in izkušnje starejše generacije.

Novice

Dobrodelni pohod na Sv. Primoža

Dobrodelni pohod Dušan Papež in Borut PahorČlana LDP Kamnik, Dušan Papež in Edis Rujović, sta se odzvala na povabilo Študentskega kluba Kamnik in se danes udeležili dobrodelnega pohoda na Sveti Primož. Pohoda se je poleg velikega števila posameznic in posameznikov vseh generacij udeležil tudi predsednik RS Borut Pahor.

Študentski klub Kamnik že peto leto zapored pripravlja "Dobrodelni mesec marec", v okviru katerega izpeljejo večje število različnih dobrodelnih dogodkov. Sredstva, ki jih bodo zbrali z letošnjim dobrodelnim pohodom na vrh Svetega Primoža, bodo namenjena 11-letnemu dečku s posebnimi potrebami, učencu Osnovne šole 27. julija iz Kamnika, in njegovi materi samohranilki, ki ima težave z zdravjem.

Vsi pohodniki smo podprli idejo študentk in študentov, da s to akcijo pokažemo, kako nas lahko dobrodelnost poveže in ustvari pozitivne zgodbe, ki so lahko motivacija in zgled za vsakogar.

Moto projekta Študentskega kluba Kamnik je blizu tudi našemu načelu, da je dobro tisto kar združuje. Zato smo še z večjim veseljem podprli projekt ter organizatorjem zaželeli vse dobro na njihovi poti.

 

Dobrodelni pohod na svetega primoža Dušan Papež in Borut Pahor voditaEdis Rujović Borut Pahor in Dušan PapežDobrodelni pohod Dušan Papež in Edis Rujović17101936 10212109106986622 1176604721 n

 

Copyright © Lista Dušana Papeža 2016. Vse pravice pridržane.