Odgovornost do ljudi, narave in skupnosti.

Združujemo energijo mlade, znanje srednje in izkušnje starejše generacije.

Novice

Osnutek strategije razvoja turizma do 2025

strategija turizma osnutekNa seji občinskega sveta, ki bo 5.10.2016, bomo obravnavali tudi predlog strategije turizma v občini Kamnik. Direktorica Zavoda za turizem in šport je v uvodu zapisala: "K tesnejšemu sodelovanju želimo pritegniti vse, ki v tej panogi vidijo svojo pot. Želimo, da smo vsi – tako ponudniki kot prebivalci, ponosni na Kamnik, da v njem radi živimo ter ga s ponosom in skrbjo delimo.

Zato vas vabimo, da aktivno sodelujete s svojimi pogledi, predlogi, mnenji,... tudi vi in nam jih pošljete na mail info@ldp.

Osnutek Strategije razvoja in trženja turizma v občini Kamnik 2016 -2025 (v nadaljevanju Strategija) se je začel pripravljati v mesecu marcu leta 2015, ko se je oblikovala delovna skupino, ki je pripravila izhodišča za pripravo Strategije. V začetnem obdobju so bili izvedeni individualni razgovori s predstavniki turističnih podjetij in z različnimi deležniki na področju turizma v občini Kamnik. Na podlagi razgovorov in dela skupine je bil v začetku leta 2016 s pomočjo strokovne sodelavke izdelan osnutek Strategije, ki je bil na okrogli mizi (27. maja 2016) predstavljen turističnim delavcem v naši občini (Podjetja, društva, NVO,...). Na podlagi pripomb in dopolnitev iz okrogle mize je bil dopolnjen osnutek Strategije, dne 21.6.2016 predstavljen tudi na javni obravnavi v prostorih Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik, kamor je bila preko medijev povabljena širša javnost. Usklajen in dodelan predlog Strategije je tako plod usklajevanj in sestankov z najpomembnejšimi deležniki na področju turizma v občini Kamnik.

Občinska uprava je predlagamo obravnavo po dvofaznem postopku, saj si želi strategijo čim bolje dopolniti, da bo v prihodnje res orodje za dosego zastavljenih ciljev.

Vse do sprejema strategije v drugem branju, prvo je 5.10.2016, lahko tudi javnost sodeluje na način, da nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošlje svoja mnenja, predloge, pomisleke, ipd.

Strategijo si lahko prenesete na povezavo: Strategija turizma Kamnik 2025

Copyright © Lista Dušana Papeža 2016. Vse pravice pridržane.