Oprema na Zelenem robu

jurcki velika planinaNaš svetnik Edis Rujović, je na zadnji seji občinskega sveta dal pobudo, da se na Zelenem robu uredijo na način, da se bodo skladali z arhitekturo Velike planine, da se zamenja uničene ležalnike in nadomesti reklamne »jurčke« in senčnike različnih pijačarskih podjetji z opremo, ki bo odražala arhitekturo planine.

V odgovoru so pristojni zapisali so, da je družba Velika planina, d.o.o., prenosne wc kabine uporabljala do jeseni 2015. Lansko poletno sezone je bil postavljen prenosni zabojnik, ki ima v notranjosti vso wc infrastrukturo in je obložen z lesom. Spomladi letos bo ustrezno pobarvan, da se bo skladal z gostiščem Zeleni rob.

edis rujevic 295x300Glede ležalnikov pa je Leon Keder, direktor družbe Velika planina, d.o.o. povedal, da so bili poškodovani ležalniki odstranjeni po končani lanski poletni sezoni. »Žal opažamo, da obiskovalci z ležalniki ravnajo zelo malomarno, zaradi česar so bili ležalniki, ki smo jih kupili pred poletno sezono 2016, v večini primerov poškodovani do takšne mere, da so bili neuporabni. Trenutno smo v fazi pogovorov z različnimi dobavitelji, da najdemo cenovno primerne in takšne, ki bodo zdržali dve ali tri sezone« je povedal direktor Velike planine d.o.o.

Se pa tudi v družbi Velika planina strinjajo, da so razni jurčki (gostinski) neprimerni za Veliko planino. »Tako kot leta do sedaj, smo ga imeli tudi lani postavljenega za večje dogodke, kot je 15. 8. itd., ker z obstoječo infrastrukturo nismo mogli postreči vseh gostov, ki so prišli do Zelenega roba. Za letošnjo sezono iščemo drugačno rešitev« je zaključil svoj odgovor na pobudo občinskega svetnika Edisa Rujovića, direktor družbe Velika planina.

Zeleni rob Velika planina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.