Srečanje s krajani – Zgornje Palovče – Vrhpolje – Srednja vas

V petek, 26. 10. 2018 je potekalo srečanje krajanov v Zgornjih Palovčah, na Rebri.

LDP-PALOVE_nNa prijetni lokaciji se je srečalo precejšnje število krajanov, ki so prišli na pogovor in hkrati izrazit podporo kandidatu za župana, Dušanu Papežu. Namen srečanja je bil izmenjava mnenj, izpostavitev problematik in pogovor glede aktualnih tem  v bližnjih krajih in v občini Kamnik, o katerih je županski kandidat odkrito spregovoril s prisotnimi.

Odzivi so bili pozitivni. Krajanom je bilo najbolj všeč to, da se o stvareh lahko pogovorijo odkrito, brez zadržkov. Želijo si pozitivnih sprememb in skupnega sodelovanja.

Veseli nas, da so se krajani zbrali v zelo velikem številu in v Dušanu ter ekipi LDP spoznali iskren namen za izboljšanje kvalitete bivanja ter nadaljnji razvoj v naši občini.

V soboto  27.10.2018 pa smo se mudili v Vrhpoljah in Srednji vasi. Navkljub deževnemu vremenu nas je pričakalo veliko število ljudi tako na “Vrpalah” kot pravijo domačini kot popoldan v Srednji vasi.

Krajani so izražali zadovoljstvo,da si predsednik in ekipa vzamejo čas prav za vsakogar, mu predstavijo svojo vizijo in rešitve glede določene problematike.

Izpostavljeni so bili problemi, javnega prevoza, sanacija cest, varne šolske poti, predvsem pa dostopnost in komunikacija s predstavniki krajnih skupnosti. Cenjeni krajani so bili z našimi rešitvami glede problematik zadovoljni , zlasti pa so veseli , da nas združuje in vodi geslo, katerega na vsakem koraku negujemo in spodbujamo “DOBRO JE KAR ZDRUŽUJE”.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.