Bilo je tudi druženje, kjer smo lahko pošteno povedali svoje probleme in iskali rešitve

Zelo sem zadovoljen z današnjim srečanjem: ne samo kot kandidat za župana, ampak tudi kot obrtnik – bilo je tudi druženje, kjer smo lahko pošteno povedali svoje probleme.

Dušan Papež, kandidat za župana Občine Kamnik, se je včeraj sestal s podjetniki in obrtniki, ki delujejo na področju nekdanje smodnišnice. Papež, tudi sam uspešen podjetnik družinskega podjetja Avtoličarstvo-avtokleparstvo Papež z 32-letno tradicijo, dobro pozna problematiko podjetništva, pridobivanja soglasij in dokumentacije, problematiko zaposlovanja, zato so lahko našli skupni jezik.

20181106_182900

Preko petnajst udeležencev je v razpravi iskalo možne rešitve prostorske problematike smodnišnice, usklajeno s Papeževim programom o zelenih površinah. Pošten in konstruktiven razgovor brez lažnih obljub je dal obrtnikom voljo in nov zagon za delovanje v kamniški občini.

20181106_182954

»Zelo sem zadovoljen z današnjim srečanjem: ne samo kot kandidat za župana, ampak tudi kot obrtnik – bilo je tudi druženje, kjer smo lahko pošteno povedali svoje probleme in iskali rešitve. Ponovno sem se prepričal, kako je moj program dober in pisan na kožo obrtnikov in podjetnikov: od ustanovitve sosveta za gospodarski razvoj občine in aktivnega vključevanja predstavnikov obrtnikov pri sprejemanju ali spreminjanju občinskih aktov, povezanih z obrtjo do organizacije mesečnih srečanj z obrtniki.«

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.