Ob vroči kavi in sveže pečenih dobrotah naših kandidatov za občinski svet smo poklepetali z volivci …

Druženje z volivci pred Mercatorjem.

Dušan Papež se je danes s svojo ekipo predstavljal občanom in občankam pred Mercatorjem. Začeli smo že ob 8. uri zjutraj in se nismo ustavili do 12. ure. Ob vroči kavi in sveže pečenih dobrotah naših kandidatov za občinski svet smo poklepetali z volivci, prisluhnili njihovim težavam in jim predstavili naš program. Zanimalo jih je, kako se bo reševal problem OŠ Frana Albrehta in smo jim pojasnili, da je težava znotraj naslednjega mandata 2018-2022 rešljiva, da bo pa potrebno sistematično delo, vsi smo se strinjali, da je nova OŠ Frana Albrehta nujna.

20181108_093734

Volivci so potožili, da občina njihovi krajevni skupnosti ne posveča dovolj pozornosti. Predstavili smo jim idejo Liste Dušana Papeža o ustanovitvi sosveta krajevnih skupnosti, znotraj katerega bi potekala neposredna komunikacija med KS in občino. Občani so omenili tudi uničene ceste, dotaknili so se tudi vrtičkov ob Kamniški Bistrici, kjer občina ni postavila nobenih tipskih objektov, kamor bi lahko najemniki vrtičkov (lastnica zemljišč je občina) pospravili orodje.

Nekaj ur druženja z volivci na Perovem je hitro minilo in jutri, v petek (9. 11., ob 15. uri) se vidimo na sprehajalki ob Kamniški Bistrici.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.