Na slovesni prireditvi Naj atlet 2018 v Novem mestu  med najboljšimi proglašenimi atleti tudi Timotej Bečan, tekač KGT Papež

V sklopu vseatletskega vikenda (Kongres ZATS in prireditev Naj atlet 2018) je bilo sinoči v Novem mestu posebej slovesno.

Timotej Bečan, prejemnik priznanja, Dušan Papež, predsednik KGT in Združenja za GT, Roman Dobnikar, predsednik AZS
Timotej Bečan, prejemnik priznanja, Dušan Papež, predsednik KGT in Združenja za GT, Roman Dobnikar, predsednik AZS.

Na podelitvi najboljšim atletom in atletinjam za leto 2018 je bila zbrana vsa smetana kraljice športa, vsi, ki nekaj pomenijo v atletiki. od vodstva AZS, častnih gostov , številnih predsednikov klubov do najboljših slovenskih atletov in njihovih trenerjev.

Atleta leta sta bila po izidu ankete Martina Ratej in Luka Janežič. Med mlajšimi člani je prestižno priznanje prejel tretje uvrščeni Timotej Bečan, gorski tekač KGT Papež. O Bečanovi odlični sezoni pričajo odlične uvrstitve: reprezentant na EP ( Makedonija – 13. m. ) in SP ( Andora – 24.m.), deveti v skupnem seštevku svetovnega pokala, zmagovalec Pokala Slovenije med člani, tudi večkratni državni prvak.

Za prestižno priznanje mu je iz srca  čestital tudi Dušan Papež, predsednik kluba  in hkrati predsednik Združenja za GT.

Kongresa ZATS se je udeležil tudi trener atletike Damijan Zdovc, kandidat  LDP za občinski svet.

Dušan Papež, kandidat za župana Občine Kamnik