Jože Urbanija – podpornik Dušana Papeža

Dušana Papeža cenijo in spoštujejo  ljudje, s katerimi je uspešno deloval  tako v zasebnem kot javnem življenju:  v športu, kot uspešen podjetnik, organizator, podpornik kulture in preprosto kot dober človek.

fotka-urbanija.jpgBistvo prave politike ni sla po vladanju, po denarnih koristih in častihlepju, ampak zavedanje, da si v službi občanom, ki so ti zaupali vodenje. Odločanje po vesti za skupno dobro vseh občanov v skladu s temeljnimi etičnimi načeli zagotavlja resničen gospodarski, kulturni in duhovni napredek. Župan mora biti človek, ki stoji za svojimi besedami in ki je to s svojim dosedanjim delom tudi dokazal. Zanj morajo pričati dela, ne veliki in lepi plakati. Dosedanje  delo Dušana Papeža govori o premišljenosti, vztrajnosti, človekoljubnosti, odprtosti do vsakogar.

Dušan bo dober župan, ker ima dušo, ki čuti z drugimi; srce, ki zazna in odgovori na potrebe in stiske sočloveka; razum in izkušnje, da bo modro vodil našo skupnost. Dušan je človek, ki živi s Kamnikom in za Kamnik in hoče za kamniško občino delati zares! Omogočimo mu to!

Dr. Jože Urbanija

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.