Med iskrenimi ljudmi bomo vedno znali reševati probleme

V sredo, 14. novembra je Lista Dušana Papeža na Trgu talcev, pri spomeniku Rudolfa Maistra, z zabavnim srečanjem pospremila še zadnji del intenzivne volilne kampanje. Na prizorišču so bili zbrani vsi kandidati in kandidatke za Občinski svet in kandidat za župana Dušan Papež.

Uvodne minute so bile namenjene najmlajšim, ki so se zabavali s čarodejem Tonijem. Pod odrom so budno spremljali dogajanje na odru in čarodeju aktivno pomagali pri izvedbi njegovih točk. Sledil je nastop priljubljene skupine Klape Mali grad, ki je že malo mrzli večer pogrela z dalmatinskimi napevi.

Dušan Papež je v svojem nagovoru izpostavil, da je Lista Dušana Papeža že v preteklihštirih letih uspešno delovala v Občinskem svetu in da ima program LDP za naslednje obdobje uresničljive cilje. Zagotovil je, da bo njegovo vodenje občine   podjetniško, odgovorno in sistematično.

 »Mi vsi skupaj znamo in zmoremo vse, skupaj bomo reševali probleme, ki vas tarejo kot občane. Zato  v nedeljo pridite na volitve in s svojim glasom potrdite, da vam je mar tudi zase.»

Kandidati in kandidatke za Občinski svet so skupaj  z Dušanom Papežem in pevko Branko Božič zapeli znani slovenski popevki Med iskrenimi ljudmi in Dan ljubezni. Ansambla Joker in Las gafas pa sta nato poskrbela za sproščeno druženje, ki se je nadaljevalo ob golažu in pecivu, ki so ga pripravili člani LDP.

Mateja Poljanšek