Hvala, za vse trenutke z nami …

… spoštovane Kamničanke in Kamničani,

živimo pod vznožjem Kamniških planin, kjer že stoletja ohranjamo svojo kulturo v sožitju s kruto in nepredvidljivo naravo, vse po zaslugi naše vztrajnosti in medsebojnim sodelovanjem. Praznim obljubam brez trdne osnove narava kaj hitro spodnese noge. Okolje, v katerem živimo, nas je naredilo močne in vztrajne, dalo nam je tudi pogum in neizmerno voljo do življenja ter pozitivno energijo.

 »Dobro je, kar združuje.« je naš moto, ki se je rodil v Listi Dušana Papeža (LDP) in  ga uspešno vključujemo v vsakdanje življenje, ki temelji na uresničljivih ciljih. Zavedamo se, da nismo brez napak, skušali jih bomo čim prej odpraviti. Veseli smo  vsakršnega opozorila, sugestije in konstruktivnega predloga. Ne bojimo se porazov in neuspeha, le-ti nas bodo  usmerjali na pravo pot. Ne ustrašimo se novih izzivov. Znamo si pogledati v oči, prisluhniti drug drugemu in najpomembnejše, ko te udari močna roka po rami, veš, da je to roka iskrenosti, zaupanja in spoštovanja.

V LDP se zavedamo odgovornosti, ki jo prevzemajo občinski svetniki. Vsi kandidati in kandidatke za občinski svet smo odgovorni posamezniki, spoštljivi do ljudi, narave in skupnosti. Zastopane so vse generacije različnih izobrazbenih profilov in znanj. Mlajši kandidati prinašajo energijo in nov pogled na svet, medtem ko sta srednja in starejša generacija polna izkušenj – življenjskih in poslovnih. Združujemo energijo mlade, znanje srednje in izkušnje starejše generacije. Svetniška skupina LDP je že v preteklem mandatu občinskega sveta delovala enotno, povezovalno in konstruktivno v dobro vseh.

S svojim delom dokazujemo, da smo vredni vašega zaupanja.

Dušan Papež, kandidat za župana Občine Kamnik s stranko LDP

Nagovor Dušana Papeža.