Damjana Jagodic

damjana jagodicRojena sem 19. januarja 1975 v Ljubljani, po izobrazbi sem diplomirana upravna organizatorka.

Moja diploma je nosila naslov »Pravni okvir volilne kampanje. Inštrument za zagotavljanje pravične tekme«. Prav zato sem bila zelo vesela vabila Liste Dušana Papeža, da se jim pridružim in sodelujem na jesenskih lokalnih volitvah kot kandidatka za občinski svet v 4. volilni enoti. Želim sodelovati v volilni kampanji in predstaviti kamniškim volivcem program LDP ter zastopati občanke in občane v občinskem svetu. Program Liste Dušana Papeža je obsežen, pokriva vsa področja in vse generacije ter se zavzema za odgovornost do ljudi, narave in lokalne skupnosti. To so tudi moje vrednote in zdi se mi pomembno, da vsak izmed nas poskuša prispevati svoj delček k izboljšanju sveta okoli sebe.

V svoji poklicni karieri sem se uspešno spopadala z izzivi na področju organizacije poslovnih dogodkov, upravljanja administrativnih procesov in izvajanja drugih raznovrstnih delovnih postopkov v podjetju, ki svojim strankam nudi rešitve za brezpapirno poslovanje. Pri svojem delu sem učinkovita in natančna, ni me strah komunikacije in nastopov. Rada imam nove izzive in stalno skrbim za osebni in poklicni razvoj.

Moja družina je od nekdaj predana športu. Sem redna obiskovalka slovenskih gora.

10-letna hči je z vsem srcem predana atletiki, partner pa je pred časom prevzel vodenje članskega moštva našega nogometnega kluba Kamnik.