Dušan Papež

Dušan Papež je bil rojen leta 15. 3. 1958 v Ljubljani. Je uspešen podjetnik, lastnik družinskega podjetja Avtoličarstvo in avtokleparstva Papež z 32-letno tradicijo, predsednik Kluba gorskih tekačev Papež, Športne zveze Kamnik in Združenja za gorske teke pri AZS.

Doma in v svetu je poznan kot odličen organizator  teka na Grintovec ter evropskega in svetovnega prvenstva na Veliko planino, kar mu je uspelo v sodelovanju z več kot 400 prostovoljci. Več let je uspešno deloval v okviru Obrtne zbornice Kamnik kot predsednik avtoremontne sekcije.

Človečnost, preprostost, dobrota, prijateljstvo, močna volja, ljubezen do družine so njegove lastnosti, vrednote, ki jih ljudje spoštujejo in cenijo. 

»V življenju sem s trdim delom, s svojimi rokami, ustvaril veliko, na kar sem ponosen. Vedno sem verjel v združevanje moči. Sam ne moreš veliko narediti. Skupaj pa lahko premikamo gore, kar sem dokazal v svojem življenju kot uspešen podjetnik, športni funkcionar in organizator. Ko smo v Kamniku organizirali svetovno in evropsko prvenstvo na Veliko planino, sta se mi je naš Kamnik in Velika planina še bolj usedla v srce. Šele zdaj skupaj s prostovoljci dojemamo, kako veliko je bilo naše delo: kot športni ambasadorji smo ime Kamnika častno ponesli v svet. Pri vseh projektih pa aktivno in predvsem srčno sodeluje tudi moja družina, na katero sem še posebej ponosen.

Moto »Dobro je, kar združuje.« uspešno uresničujem v praksi. Temelji na združevanju ljudi, povezovanju in zaupanju v človeka. Vsak lahko s svojimi velikimi ali majhnimi dejanji soustvarja podjetje, klub, kot tudi skupnost, imenovana občina.

V preteklem štiriletnem obdobju sem bil vodja svetniške skupine Lista Dušana Papeža; skupaj s svetniki smo  v občinskem svetu delovali enotno, konstruktivno in povezovalno. Naš program ima uresničljive cilje, kajti samo uresničeni cilji štejejo. Moje vodenje občine bo iz izkušenj podjetniško, odgovorno in sistematično. Skupaj, združeni, pa zmoremo vse.«

Kontakt:
e-naslov: papez.dusan@gmail.com

POBUDE IN VPRAŠANJA