Grega Zorman

grega_zormanGrega Zorman se je rodil 13. julija 1982 v Kranju. Vodi družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo magnetov in magnetne tehnike. V prostem času rad kuha, kolesari, planinari in kampira.

»Za občinskega svetnika kandidiram prvič, in sicer v stranki Lista Dušana Papeža. V kolikor bom izvoljen, bom naloge občinskega svetnika opravljal odgovorno in zavzeto. Najbolj se bom zavzemal za razvoj cestne infrastrukture, za izgradnjo kolesarskih poti, mestne plaže ob Kamniški Bistrici. Kot skrbnega očeta me najbolj skrbi varna pot v šolo. Glede na trenutno urejenost šolskih poti do OŠ Marije Vere menim, da bo potrebno urediti pločnike in ležeče policaje (ulici Matije Blejca in Bakovniška). Kot lastnik avtodoma ugotavljam, da nam manjka tudi moderno opremljeno postajališče za avtodome (PZA).

Problem vidim tudi v masovni dnevni migraciji delavcev. Prepričan sem, da bi občina s svojo politiko lahko močno pripomogla k povečanju zaposlovanja Kamničanov v občini. Zavzemal se bom za boljše pogoje za mlade družine, saj vsi vemo, da marsikateri otrok ne dobi mesta v vrtcu. Potrebno bo boljše sodelovanje občine z lokalnimi ponudniki turističnih kapacitet. Nujna je večja promocija Kamnika kot turistične destinacije v tujini, predvsem s privabljanjem petičnih tujih gostov, ki bi v Kamniku ostali več dni. V okviru tega je treba zagotoviti nastanitvene kapacitete ter nove turistične in športne produkte.«