Medeja Mrgole

medeja mrgoleMedeja Mrgole se je rodila 1991 v Ljubljani. Po končani gimnaziji je zelo hitro začela razvijati svojo željo po znanju in izkušnjah za delo z ljudmi skozi različne pristope. Od nekdaj sta jo privlačili psihologija in narava, tako človeka kot skupnosti. Svoje šolanje je nadaljevala na Višji šoli za turizem Bled – smer velnes, neformalno pa se razvijala skozi različna izobraževanja na področju masaž in poznavanja fizionomije, živčnega sistema, psihologije, plesa in zdravilstva. Trenutno svoj študij nadaljuje na Sigmund Freud Universität – Univerza za psihoterapevtsko znanost v Ljubljani.

Zaposlena je na zavodu Vezal (zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje), kjer opravlja več funkcij. Zaveda se, da je najprej potrebno delati na sebi, da lahko pomagamo drugim. Zelo je motivirana in uspešna pri delu z mladostniki in ljudmi, ki imajo voljo za samorazvoj. Uspešna je tudi pri delu z otroki za pomoč pri razvoju in učnih težavah kot tudi pri spodbujanju kreativnosti.

»Politika nikoli ni bila del mojega življenja in tudi sodelovanje v stranki  Lista Dušana Papeža ne doživljam kot tipično politično. Rada bi sodelovala pri razvoju mesta in z ljudmi, ki soustvarjamo življenje v tem čudovitem kraju. Navdihujejo me  vrednote povezovanja, pristno ohranjanje odnosov do narave, družine, podjetja, kar se odraža v življenju in delu Dušana Papeža. Prišel je čas, ko je na vrsti združevanje in uresničitev dejanj, o katerih je večina le govorila, mi skupaj pa bomo to uresničili.«