Uroš Tomec

Uroš TomecRodil se je 24. maja 1987 v Ljubljani. Po poklicu je univerzitetni diplomirani organizator poslovnih in delovnih procesov. Svojo prvo zaposlitev je opravljal kot prodajalec na bencinskem servisu, za svoje delo je na Dunaju prejel nagrado za najboljšega prodajalca na bencinskih servisih OMV v Sloveniji. Trenutno je kot komercialist zaposlen v podjetju URNI d.o.o. Je velik ljubitelj športa: po končani atletski in trenerski karieri še vedno veliko prostega časa nameni pohodništvu, kolesarjenju ali plavanju. Ljubiteljsko se ukvarja tudi s kmetijstvom in se rad druži s podeželskimi kmeti.

»Dušana Papeža poznam in spoštujem, ker sem bil dolgo tudi član Kluba gorskih tekačev Papež. Kot nekdanji trener in tekač se zavedam pomena gibanja v vsakdanjem življenju. Zato bom zagovarjal obnovo in izgradnjo novih športnih površin in objektov, usmerjanje sredstev v promocijo športa, zdravega življenjskega sloga v osnovnih in srednjih šolah ter tudi na delovnih mestih. Zavzemal se bom za boljšo kakovost življenja v vseh starostnih obdobjih (izgradnja kolesarskih stez, novih rekreativnih površin ter pešpoti). Spodbujal bom delovanje športnih in kulturnih društev ter dogodkov.

Zavzemal se bom tudi  za razvoj manjših kmetij in lokalnih pridelovalcev hrane ter jih skušal povezati s končnimi potrošniki v vrtcih in šolah. Le-te so lahko velike turistične promotorke naše občine.

Za občinskega svetnika na Listi Dušana Papeža kandidiram, saj menim, da s svojo zavzetostjo, delavnostjo ter iskanjem izboljšav lahko pripomorem k razvoju Občine Kamnik.«